Build your Business
Service company

De firma edibo, is gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfsgebouwen en kantoren op maat. Edibo bouwt zowel nieuwbouw-, uitbreidings- als renovatieprojecten “sleutel-op-de-deur” en dit zowel in staal, beton als gelamelleerd hout. Reeds meer dan 30 jaar bouwt edibo schitterende referentieprojecten in diverse sectoren: multifunctionele distributiecentra voor de logistieke sector, productie- en bedrijfsruimten voor industrie & voedingssector, KMO en multinationals, kantoorcomplexen en showrooms voor handel en dienstverlening.

Edibo onderscheidt zich door zijn toegevoegde waarde. Vanaf de ontwerp en studiefase wordt er meegedacht met de bouwheer. De interne studiedienst staat garant voor stabiliteitsstudies, fire safety engineering en bouwtechnische optimalisatie. Een oordeelkundige projectuitvoering en kwalitatieve afwerking wordt ondersteund door het ISO 9001 kwaliteitslabel, ISO 3834 kwaliteitslabel, de OHSAS 18001 en VCA** veiligheidscertificeringen.

Tenslotte tracht edibo steeds bedrijfsgebouwen met “onderscheidend karakter en uitstraling” af te leveren. Het realiseren van een stimulerende werkomgeving binnen het programma en het budget van de bouwheer ligt vervat in het motto “Samenwerking op maat”

  • High Tech Campus 83
  • 5656 AE
  • Eindhoven
  • +32 (0)11 54 11 59
  • Email
  • WebsiteYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×