You are here: Jobs / Office manager Sales @ High Tech Campus Eindhoven

Office manager Sales

Full-time
High Tech Campus Eindhoven

5656 AE Eindhoven
E: solliciteren@hightechcampus.com

Language: Dutch
Hours / week: 32-40

Location:

High Tech Campus 1E

Visit Company Page

HTCE Site Management B.V. is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van High Tech Campus Eindhoven. Op de Campus werken meer dan 235 bedrijven en instituten en zo’n 12.500 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers aan de technologieën en producten van morgen. Dit doen zij in een sfeer van open innovatie waarbij kennis, kunde en R&D-faciliteiten worden gedeeld om sneller, beter en klantgerichter te kunnen innoveren. De internationale community van de Campus heeft een gezamenlijke drive om innovatieve oplossingen te creëren die het leven van mensen wereldwijd gezonder, aangenamer, makkelijker en interessanter maken en die een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.    

HTCE Site Management B.V. zorgt ervoor dat alle faciliteiten en services aanwezig zijn om de (toekomstige) Campusbedrijven te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Vanwege uitbreiding van de afdeling Business Development, zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten (m/v) voor de vacature (32/40 uur) van:

 

Office manager Sales

 

De functie:
In deze veelzijdige commerciële en administratieve functie, ben je samen met het Business Development team verantwoordelijk voor het uitbreiden van het aantal verhuurde vierkante meters. Je beheert de diverse agenda’s van je teamleden, je bereidt de offertes voor, je beheert de diverse klantendossiers en je stelt diverse rapportages en overzichten op voor in- en extern gebruik. Je verricht naast diverse secretariële en administratieve werkzaamheden ook diverse marketing- en communicatie activiteiten (mailings, brochures, website). Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor (potentiële) huurders, je beantwoordt hun vragen en voert indien nodig informatieve gesprekken. Als een spin in het web zorg jij ervoor dat het proces van offerte tot uiteindelijke huurovereenkomst soepel verloopt. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Commercial Director.

Jouw profiel:
Voor deze uitdagende en veelzijdige functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een MBO+/HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 2 jaar werkervaring in de makelaardij/vastgoed. Je hebt gedegen kennis van MS-office en overige geautomatiseerde systemen. Je hebt een representatieve, servicegerichte en klantvriendelijke uitstraling en instelling. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Daarnaast heb je een zelfstandige en proactieve werkhouding. Sta je sterk in je schoenen, kun je snel schakelen en werk je nauwkeurig, dan ben je geknipt voor deze functie!

Ons aanbod:
Een dynamische commerciële verkoop binnendienst functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. We bieden je een uitdagende werkomgeving aan met ruimte voor persoonlijke groei. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er ruimte is voor ideeën en initiatieven.

Word jij de nieuwe collega die ons Business Development team komt versterken?

Geïnteresseerd? Email dan je motivatie met c.v. naar solliciteren@hightechcampus.com, ter attentie van mevrouw Sasja Maasakkers, HR Manager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jean-Paul van Oijen, Commercial Director, via email jeanpaul.van.oijen@hightechcampus.com. Meer informatie over High Tech Campus Eindhoven kun je vinden op www.hightechcampus.com.