You are here: Jobs / Financial controller @ High Tech Campus Eindhoven

Financial controller

Full-time
High Tech Campus Eindhoven

5656 AE Eindhoven
E: solliciteren@hightechcampus.com

Language: NL
Hours / week: 40

Location:

High Tech Campus 1E

Visit Company Page
Apply now

Werken op dé slimste vierkante kilometer van Europa? Ons ambitieuze team beheert de gebouwen én infrastructuur op de High Tech Campus Eindhoven en streeft ernaar de meest duurzame campus van Europa te worden. Draag jij als Financial Controller met jouw cijfermatig inzicht hier een steentje aan bij?

Wij komen graag in contact met  kandidaten (m/v) voor de vacature (fulltime) van: 

FINANCIAL CONTROLLER

 

De functie:

Als Financial Controller bij HTCE kom jij te werken in het F&A team van vijf collega’s. Je bent verantwoordelijk voor de vastlegging, consolidatie en rapportages over onze verschillende administraties. Je bent verantwoordelijk voor de financiële maand, kwartaal en jaarafsluitingen en voert diverse financiële analyses uit.  Daarnaast stel je interne afdelingsrapportages op ter ondersteuning van de verschillende afdelingen. Je zorgt hierbij voor de functionele en dagelijkse aansturing van de financieel administratieve medewerkers. Omdat het altijd beter kan, houd jij je uiteraard bezig met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en automatisering.

Je hebt contact met instanties als de belastingdienst, belastingadviseurs en de accountant. We maken gebruik van Exact Globe voor vastleggingen van de administraties en er zijn diverse aanvullende financiële applicaties om de financiële stromen vast te leggen. Je bent verantwoordelijk voor het functionele applicatiebeheer van deze administratieve systemen. Je onderhoudt hiervoor nauw contact met de interne IT afdeling, maar ook met de verschillende IT leveranciers. Je houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen in de digitalisering en doet voorstellen voor verbeteringen.

Kortom, in deze uitdagende en veelzijdige functie ga jij je bezighouden met het:

 • Zorgdragen dat alle administratie juist verwerkt worden in alle systemen;
 • Functioneel applicatiebeheer en aanspreekpunt hiervoor voor de IT-partijen
 • Optimaliseren en verder automatiseren van de administratieve processen;
 • Toezicht houden op de naleving van wet- en regelgeving op het gebied van financiële rapportage;
 • Functionele aansturing van de administratief medewerkers

Jouw profiel:

Jij beschikt over goede analytisch vaardigheden, werkt nauwkeurig, en bent altijd op zoek naar verbeteringen. Indien jij je herkent in onderstaande punten en dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet!

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je bent in het bezit van een HBO diploma, bijvoorbeeld in de richting Finance & Control, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie;
 • Je hebt tenminste 5 jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie;
 • Je kunt goed overweg met Excel;
 • Jij hebt kennis van Exact Globe of vergelijkbare ERP-software;

Het bedrijf:

Jouw nieuwe werkgever bevindt zich op de High Tech Campus in Eindhoven: de slimste vierkante kilometer van Europa. Hier zijn meer dan 280 High Tech bedrijven gevestigd; van internationale bedrijven, en onderzoeksinstellingen tot startups. De campus is de thuisbasis van meer dan 12.500 onderzoekers, engineers en ondernemers die de technologieën en bedrijven van de toekomst creëren.

Jouw werkgever, HTCE Site Management, beheert samen met een team van zo’n 30 professionals de gehele campus en zijn verantwoordelijk voor onder andere business development, marketing, financiën, innovatie en operations.

Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris;
 • 28 vakantiedagen;
 • Een jaarlijkse bonusregeling die kan oplopen tot 8%;
 • Goede pensioenregeling;
 • Reiskosten vergoeding;
 • Een gezellige en informele werksfeer.

Kom jij ons Finance & Accounting team versterken?

Geïnteresseerd? Email dan je motivatie met c.v. naar solliciteren@hightechcampus.com, ter attentie van mevrouw Sasja Maasakkers. Meer informatie over High Tech Campus Eindhoven kun je vinden op www.hightechcampus.com.