Build your Business

Yask Facility Management

Read now

Service company

Return on Facility. Ziet jouw organisatie facility management als een kostenpost? Of kijkt men juist naar wat het oplevert? Wat Yask betreft gaat het om dat laatste. Het begint daarbij uiteraard bij de basis op orde hebben. Dingen gewoon goed regelen. Maar echt geïntegreerd facility management, ‘the Yask way’, gaat een belangrijke stap verder. Of het nu gaat om een glanzend imago, een flinke reductie van de verzuimkosten of een gezonde boost van productiviteit. Je zult versteld staan van wat een grote impact slim facility management heeft op de gezondheid van je organisatie.

Mensen blij maken
Als facilitair partner helpen wij jouw organisatie. Rust en vernieuwing in je facilitaire bedrijfsvoering, een prettig ontvangst en nieuwe werkplekconcepten: als je wilt, regelen we al je facilitaire zaken. Tot in de puntjes. Gemak ervaren en blije gezichten, dáár gaan we voor! We gebruiken de allernieuwste technieken. Een app om snel veiligheidsincidenten te melden? Een dashboard om op belangrijke punten bij te sturen? Een tool waarmee je collega’s onze diensten kunnen beoordelen? We regelen het voor je.

Zonder onze mensen geen Yask
Facility manager, hospitality medewerker en host: zonder enthousiaste mensen geen Yask. Daarom zorgen we voor een werkomgeving waar ze zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Resultaat? Fluitend zorgen ze voor een gezonde organisatie. Aangenaam. Wij zijn Yask.

  • High Tech Campus 32
  • 5656 AE
  • Eindhoven
  • +31 (0) 88 557 7650
  • Email
  • WebsiteYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×