Build your Business

TULiPPS Solar System Solutions

Read now

Start-up/Scale-up

Overal in de wereld wordt gewerkt aan een duurzame energievoorziening om het gebruik van fossiele brandstoffen te reduceren, ook in Nederland! Gebaseerd op de visie dat alle energieverbruik duurzaam opgewekt moet gaan worden, wil TULiPPS dit proces versnellen door de ontwikkeling van nieuwe slimme oplossingen.

Het is de missie van TULiPPS om de wereld veel sneller CO2 neutraal te maken met behulp van onze slimme bevestigingsmethode en multifunctionele “long-life” zonnepaneeltechnologie.

Innovatieve module technologie voor “nearly zero energy buildings” van nederlandse bodem
Hoe mooi zou het zijn als geïntegreerde zonnecellen in de gebouwschil zelf alle benodigde energie opwekken? TULiPPS ontwikkelt sinds 2010 slimme duurzame oplossingen om energieopwekking te integreren in de bouwschil of op het vlakke dak. Als alternatief voor dakpannen en gevelpanelen produceren wij in Waalwijk frameloze “long-life” COSMOS® zonnepanelen en leveren alle onderdelen om het BIPV bouwsysteem makkelijk en architectonisch in te passen in de gebouwschil.

Met de COSMOS gebouwschil genereren woningen en industriële gebouwen zelf alle duurzame energie die nodig is voor het gebouw en haar bewoners. Het resultaat is een aanzienlijke besparing van energiekosten waardoor de investering in duurzame opwekking op een verantwoorde termijn worden terugverdiend. De transitie naar duurzame gebouwen en energievoorziening is slechts een kwestie van tijd. De zelfvoorzienende wijk of stad ligt binnen handbereik!

De COSMOS module technologie is ontwikkeld met financiële ondersteuning van de Europese Commissie en het Ministerie van RVO.

TULiPPS is de initiator van de “solar valley” collectieven voor industrieterreinen en (bedrijfs)gebouwen, met name Solar Valley De Langstraat.

  • High Tech Campus 9
  • 5656 AE
  • Eindhoven
  • +31 (0) 40.7516.290
  • Email
  • WebsiteYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×