Build your Business

TSS Group

Read now

Service company

De TSS Group is gespecialiseerd in technische capaciteitsondersteuning in de vorm van detachering, projectuitbesteding en werving & selectie. De onderliggende gebieden/disciplines in de industrie waarin wij werken zijn: machinebouw, mechatronica, apparatenbouw, automotive, productontwikkeling, maritiem, food, bakkerijen, olie en gas, industriële automatisering, energietechniek en procestechniek.

TSS Group verbindt vakvolwassen techneuten met bedrijven. De inzet is flexibel, dus bespreken we samen de optimale samenwerking, want het moet passen. Op project- of detacheringbasis of een werving & selectie.

Wij streven naar langdurige relaties met eigen mensen, opdrachtgevers en leveranciers. Eenvoudige borging van kwaliteit wordt gerealiseerd door te doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Verder werken we met de nodige procedures op het gebied van kwaliteit binnen onze organisatie en zoeken we met name het persoonlijke contact op om zo onze dienstverlening te optimaliseren.

Inzet van technisch personeel zoals: software-, hardware- en service-engineers, elektromonteurs, werkvoorbereiders en projectleiders.

  • High Tech Campus 9
  • 5656 AE
  • Eindhoven
  • WebsiteYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×