Build your Business

seeyew | Lume Fabrics

Read now

Start-up/Scale-up

Wij zorgen ervoor dat mensen gezien worden.

Door licht toe te voegen aan hun kleding en andere draagbare producten, vallen mensen op en zullen ze zich onderscheiden van hun omgeving. Als mede-ontwikkelaar en enige licentiehouder van de beproefde Philips led-on-textile technologie zorgen wij voor revolutionair onderscheidend vermogen. Of het nu voor fashion, safety of entertainment is, SEEYEW makes you seen.

SEEYEW bouwt voort op de fundamenten die Philips heeft gelegd op het gebied van integratie van elektronica in textiel. Al in 2001 publiceert Philips Design ‘New Nomads’ met haar visie op draagbare en geïntegreerde elektronica. In 2007 brengt Philips Lumalive kleding met verlichting op de markt die ingezet wordt bij professionele events. SEEYEW bouwt voort op de ideeën van Philips en maakt nu de stap naar de consument. SEEYEW ontving een licentie van octrooihouder Philips™ op het gebied van technologie en applicaties voor de integratie van textiele LED technologie in wearables.

Het SEEYEW led light cord wordt gevormd door een textielstrip met daarop de bedrading en een reeks led lichtjes, gekoppeld aan een kleine, oplaadbare accu. Het wassen van de producten inclusief het led light cord is geen enkel probleem, mits de accu verwijderd wordt. De strip heeft de karakteristieken van een doorsnee textiele strip en is dan ook geheel vouwbaar en buigbaar.

We bieden ondersteuning aan fabrikanten om de lichtmodule foutloos in het draagbare product te verwerken, met inachtneming van specifieke wensen. De lichtmodule kan zodanig verwerkt worden dat deze alleen zichtbaar is wanneer het aan staat.

Met onze Led Light Wearables zullen uw producten waargenomen worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw merk in samenwerking met SEEYEW? Twijfel niet en neem contact met ons op.

  • High Tech Campus 12
  • 5656 AE
  • Eindhoven
  • +31 (0)40 240 53 00
  • Email
  • WebsiteYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×