Build your Business
SME

Overal in Europa en Latijns-Amerika doen bedrijven en instellingen zoals ziekenhuizen, hotels, restaurants, productie- en farmaceutische bedrijven een beroep op ons. Wij zijn hun partner als het gaat om textielservices, hygiëne-oplossingen en andere faciliteiten. Dat betekent dat wij de toonaangevende leverancier zijn van deze sector, en daar zijn wij trots op.

Onze service gaat de klok rond
Wij zijn altijd aan de slag voor u. U hoeft niet te horen dat we honderden servicepunten draaiende houden, waar 24/7 duizenden medewerkers voor u aan de slag zijn. Voor u telt vooral dat u een dienstverlener heeft op wie u kunt bouwen. Het is heel goed mogelijk dat u ons niet heeft gezien, maar dat u wel weer een nieuwe stapel schone kleding, poetsdoeken of matten ontvangt. Iedere keer weer op tijd geleverd.

Een schoon geweten
Elis is een organisatie die haar verantwoordelijkheid neemt. Bij ons staat MVO hoog in het vaandel en daarom stellen wij ons verantwoord op ten aanzien van onze medewerkers, klanten, partners en het milieu.

Onze mensen maken ons succesvol
Wij zijn er trots op dat we onze klanten een onovertroffen service bieden. Dat kunnen we alleen realiseren met mensen die ambitie hebben, die ondernemerschap combineren met innovatief denken en een sterk gevoel voor service hebben. We doen er alles aan om van onze organisatie een plaats te maken waar het altijd aangenaam werken is.

  • High Tech Campus 9
  • 5656 AE
  • Eindhoven
  • +31 40 851 7570
  • WebsiteYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×