Events
Training/Workshop

NLP Café - Workshop Metaprogramma's

24 Apr 2019, 18 - 20:30

Ieder brein werkt anders. Metaprogramma's zijn zich onbewust herhalende kenmerkende patronen (in taal en non-verbaal gedrag) in iemands denken, voelen en doen in een bepaalde context. Ze zijn de 'filters' om naar de wereld te kijken en beïnvloeden daarmee hoe ervaringen worden verwerkt.

Metaprogramma's zijn kenmerkende patronen in iemands denken, voelen en handelen in een bepaalde context.

Ze dienen (ook) als onze meest fundamentele "filters" om naar de wereld te kijken en ze beïnvloeden daarmee hoe ervaringen worden gerepresenteerd, gesorteerd en benadrukt. Ze geven ook aan waar we onze aandacht plaatsen.

Wil je leren verfijnd te communiceren, dan zijn metaprogramma's een praktisch handvat. Je ontdekt de overeenkomsten en de verschillen in het denken en doen van de ander en jezelf.

Metaprogramma's dienen ook om problemen, bijvoorbeeld in functioneren in een bepaalde context, meer inzichtelijk te maken en de weg te wijzen naar oplossingen/doelen.

Tijdens deze avond neemt Linda Buelens ons mee in de wereld van Metaprogramma's en gaan we vooral zelf aan de slag om meer inzicht te krijgen in hoe onze eigen Metaprogramma's ons leven beïnvloeden.

NLP Café - Workshop Metaprogramma's
  • Date: 24 Apr 2019
  • Start time: 18
  • End time: 20:30
  • Venue: Conference Center, High Tech Campus 1b, 5656 AE Eindhoven, Nederland
  • Price: €5
  • Website
Register nowYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×