Events
Sports

High Tech Triatlon

30 Aug 2020, 10:00 - 17:00

Op zondag 30 Augustus 2020 wordt er een unieke innovatieve Triathlon georganiseerd in Eindhoven, en wat voor één! De High Tech Campus is het decor van dit spectaculaire evenement. Er zijn individuele en estafette afstanden van een 1/8 en een 1/4 Triathlon voor werknemers van de Campus en open series voor liefhebbers van buitenaf.

De High Tech Campus staat bekend als de slimste km² van Nederland en wordt door velen omschreven als het Silicon Valley van Europa. Ruim 160 bedrijven en 11.000 werknemers zijn hier dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en innovaties. Naast deze bedrijvigheid heeft de High Tech Campus alle faciliteiten in huis om een unieke Triathlon te organiseren.

- Er wordt gezwommen in de vijver van de Campus
- Het supersnelle fietsparcours loopt langs het hoofdkantoor van Shimano
- Er wordt gelopen langs bedrijven als Philips en ASML
- En er wordt gefinisht op de boulevard van het terrein; De Strip!

In de ochtend zullen werknemers van de High Tech Campus de strijd aangaan met elkaar en aansluitend zijn liefhebbers en atleten van buitenaf aan de beurt. Meer informatie over de starttijden en inschrijven vind je op de programma pagina. Voor meer info over het parkoers ga je naar onze parkoers pagina.

Het evenement is vrij toegankelijk voor publiek!

De High Tech Triathlon is een initiatief van Campus Health & Sport Club en Squadra events. Campus Health & Sports Club verzorgt de preventieve gezondheidsdiensten op de High Tech Campus. In het verlengde van deze dienstverlening organiseert Campus Health & Sports Club allerlei sportevenementen om de vitaliteit van werknemers op de High Tech Campus te verbeteren. Voor de Triathlon slaan zij de handen ineen met Squadra Events. Squadra Events is ontstaan vanuit het Eindhovense triathlonteam Squadra . Squadra draait al jaren mee aan de top van de (inter)nationale triathlonsport.

High Tech Triatlon
  • Date: 30 Aug 2020
  • Start time: 10:00
  • End time: 17:00
  • Venue: High Tech Campus 1
  • Website
Register nowYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×