Events
Training/Workshop

Black Belt Design for Six Sigma

22 May 2018

Deze vernieuwde en unieke Black Belt Design for Six Sigma (DfSS) training levert u de middelen om uitdagingen in productontwikkeling succesvol aan te pakken en deze werkwijze te implementeren én te verankeren in uw organisatie.

Op die manier kunt u klantenwensen vertalen in nieuwe robuuste producten, diensten en processen; in één keer goed en met de juiste kwaliteit! Schrijf u nu in voor de Black Belt training die start op 22 mei 2018.

DfSS Black Belt training (12 dagen)
In onze nieuwe Black Belt training staat het product ontwikkelproces centraal. U wordt opgeleid tot professionele Black Belt en kunt hiermee de leiding in projecten nemen en deze uitvoeren volgens de DfSS methodologie. De focus op de klantenvraag en de proactieve wijze van data verzamelen en evalueren leiden tot betere producten en een up-to-date ontwikkelproces voor uw organisatie. Dit heeft een significante impact op product design, kwaliteit, betrouwbaarheid, bedrijfsresultaat en klanttevredenheid.

Black Belt Design for Six Sigma
  • Date: 22 May 2018
  • Venue: High Tech Campus 9 (Bèta Building)
  • Price: €6.900
  • WebsiteYou're using an old browser
The support for your browser is limited. To enhance your internet experience it's recommended to update your browser. Update browser now!

×